Trädfällning i Täby, Vallentuna och Sollentuna

H2 Entreprenad & trädfällning

Trädfällning i Täby, Vallentuna och Sollentuna

Vi tar oss an många olika uppdrag inom trädfällning i Täby, Vallentuna och Sollentuna. Det gäller allt från enkla uppdrag i form av sedvanlig trädfällning till mer avancerad hjälp som innefattar sektionsfällning eller andra avancerade uppdrag. Vi hjälper även till med gallring av skog och större avverkningar med mera. En trygghet för alla kunder är att vi på H2 Entreprenad och trädfällning har genomgått erforderlig utbildning och vi som genomför fällningarna alla har de certifikat som krävs. Vi har dessutom försäkringar som gäller, om någonting mot förmodan skulle gå snett, då vi fäller ett eller flera träd. Hör gärna av dig för mer information kring våra tjänster.

Omfattande kompetens och erfarenhet

Alla som arbetar på vår firma är väldigt skickliga och rutinerade inom fällning av träd och dylikt. All personal har dessutom rätt utbildning och tack vare detta, så kan vi alltid erbjuda dig den hjälp som du behöver, när du vänder dig till oss. Vi använder självfallet moderna maskiner och vi utför vårt arbete med hjälp av nya och moderna arbetsmetoder. Vi tycker att säkerheten är oerhört viktig och vi tar det alltid försiktigt, när vi utför våra uppdrag. Genom våra medarbetares mångåriga erfarenhet, så kan du alltid lita på oss.

Är du intresserad?

Om detta verkar intressant, så hör av dig till oss för mer info. Vi kan tillsammans med dig komma fram till hur ditt uppdrag skall genomföras på bästa möjliga vis. Vi vill kunna vara det företaget som du kontaktar allra först, när du vill ha hjälp med fällning av träd i Täby, Vallentuna eller Sollentuna.